Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Siste seriekamp for Alta 2

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Karl Eirik Steffensen     Dato: 11.10.19 09:08

Jørgen, Vegard og Amadeus er klar for siste seriekamp borte mot Sørøy Glimt.
 

Siste seriekamp for Alta 2

Den 22. og siste serierunden i 4. divisjon 2019 spilles lørdag kl 13:00. Alta 2 avslutter sesongen ute på Sørøya, og vil med seier sikre 4. plass på tabellen. Det kan riktig nok holde med uavgjort, men skulle Kirkenes vinne sin kamp, så må også Alta 2 ta tre poeng. 

Alta 2 har hatt et fint år, der noe små downperioder har satt en demper på muligheten til å sloss helt der oppe på tabellen, samtidig er det utvikling som står i sentrum og det er ikke tvil om at flere spillere har tatt nye steg i løpet av året. 

På 21 kamper har guttene 13 seire, 1 uavgjort og 7 tap. Det gir 40 poeng og med en målforskjell på 76-24. Flest mål for Alta 2 har Vebjørn Skorpen, men etter at han forlot klubben til fordel for seriemester Tverrelvdalen, har Gabriel Åkesson tatt over tronen som toppscorer for Alta 2 med sine 9. 

Helgens motstander Sørøy Glimt har variert litt mer prestasjonsmessig og ligger 3. sist med 14 poeng og negativ målforskjell. Vi vet at alle kamper lever sitt liv, og våre gutter må være 100% up for it for å sikre topp 4. Heia Alta!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv