Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Turen går til Elverum

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 11.10.19 08:51

Brage Berg Pedersen i aksjon mot Elverum i juni. Nå er han tilbake i kamptroppen. 
 

Turen går til Elverum

Den 24. serierunden i Postnord-ligaen spilles i helga, og vi skal ut på årets nest siste reise. Helgens hjemmelag Elverum har hatt en ujevn sesong, og med tre gjenstående serierunder er ikke videre spill i divisjonen sikret. Det betyr at vi får et heltent hjemmelag som kommer til å legge igjen både hud og hår på banen for å sikre at poengene blir igjen i Østerdalen. 

Vi kom tilbake på vinnersporet sist helg med komfortable 4-1 mot Odd 2. Det leder oss opp på 37 poeng, med fem poeng opp til Fram Larvik som ligger på tredjeplass. Vårt mål er å spille oss inn i topp fire i løpet av sesongens tre siste kamper og det betyr at vi trolig må ha full pott på de gjenstående kampene. 

Gledelig er det at Brage Berg Pedersen har trent med laget i to uker og vil være med på flyet nedover lørdag morgen. Det er nok litt tidlig å gå inn i start elleveren, men som et spennede offensivt alternativ på benken er han definitivt. 

Laget vil bli offentliggjort på våre SOME-kanaler inn mot avspark som er kl 14:00 på søndag. Kampen kan du følge via iFinnmark.no. 

HEIA ALTA!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv