Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Herlig test for Alta 2

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Tverrelvdalen IL     Dato: 03.10.19 09:24

Lørdagens oppgjør spilles på Sparebank1 idrettspark i Tverrelvdalen, klokken 13:00.
 

Herlig test for Alta 2

Sesongen nærmer seg slutten og i den nest siste serierunden tar våre unggutter turen til serielederen Tverrelvdalen, i det som fort kan bli en avgjørende kamp i toppstriden. Hjemmelaget har lagt bak seg en meget sterk sesong med 108 scorte mål på 20 kamper, noe som har kuliminert i 17 seire, 1 uavgjort og to tap. Med sine 52 poeng leder de serien, og med seier på lørdag vil man kunne slippe jubelen løs og titulere seg som serievinner i 4. divisjon 2019. 

Våre gutter har hatt en periodevis god sesong, men noen downperioder har satt lage ut av spill med tanke på sjanser til de fire øverste plasseringene. Likevel må det sies at det har vært flott framgang i mange deler av spillet, både individuelt og kollektivt. Flere spillere har også trent regelmessig med A-laget og for dermed flott påvirkning også utenfor kamphverdagen. 

Lørdagens kamp blir en herlig test mot divisjonens beste lag, og guttene har naturligvis klare ambisjoner om gjøre dette til en spennende og interessant kamp. Tre poeng er som alltid målet, også vet man at det krever litt ekstra for å ta poeng fra "Daln" i den formkurven de viser. 

Avspark er kl 13:00, og kampen kan følges fra sidelinjen, eller via Altaposten.no. Heia Alta!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv