Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Det siste lille manglet

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 28.09.19 19:16

Simon taklet etter vårt skjønn ballen, men dommeren blåste straffespark. 
 

Det siste lille manglet

Det ble en spennnede kamp mot et Florølag som vi visste kom til å fighte med nebb og klør for poengene.

Vi skulle ut på banen og styre kampen, og periodevis klarte vi å opprettholde et godt trykk på hjemmelaget. Vi kom til flere avslutninger og nesten sjanser, men felles for det alle er at ballen snek seg i fanget på keeper eller utenfor stolpen. Det siste lille manglet, og dessverre har det vært en trend som har gått igjen, spesielt på bortebane i 2019. Prestasjonen er godkjent på mye, men presisjonen på siste 3. del av banen blir litt for unøyaktig. 

Hjemmelaget skapte ikke all verdens i løpet av de 90+ minuttene kampen varte, men gjorde det vi ikke klarte - nemlig score mål. Riktig nok ble målet scoret på et omdiskutert straffespark, men det var likevel god til til å endre på status i kampen etter det. Det maktet vi ikke, og måtte dermed ta den lange turen hjem fra Florø med null poeng. 

Nå skal vi forberede oss godt til en ny hjemmekamp, søndag kl 15:00 mot Odd 2 på hjemmebane, og vi jakter høyest mulig tabellplassering med fire gjenstående kamper. Let´s go!

Laget: Maris, Runar, Mats, Tobias, Simon, Dag Andreas, Håvard, Andreas VDS, Kyle, Christian og Magnus. Også benyttet: Gustav. 

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv