Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
aldersbestemt

Gratulerer J17!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 20.09.19 09:28

Altajentene avgjorde en runde før slutt

Denne uka har vært en viktig uke for J17 i forhold til kretsmesterskapet. Onsdag var jentene i Hammerfest hvor de møtte HIF/Stein. Etter en jevn 1.omgang og 1-0 til HIF/Stein til pause, var det våre jenter som styrte 2.omgang. Det var derfor fortjent at det ble 2-1 seier, etter to skåringer av hospitant Alexandra Martnes.
Dagen etter var det Porsanger IL som stod på andre banehalvdel, et Porsangerlag med flere av deres 2.div spillere. Etter en spennende og jevn 1.omgang, med store sjanser til begge lag, stod det 0-0 til pause. I 2.omgang var det ikke tvil om hvilket lag som var best. Våre jenter spilte flott fotball og vant til slutt 3-1 etter skåringer av Celine Severinsen (2) og Ida Manshadi Willassen. Det er imponerende hvordan jentene gjennomfører kampen etter en tøff kamp dagen i forveien. Neste uke avslutter vi sesongen med nok en kamp mot HIF/Stein i Hammerfest. 

Gratulerer så mye til jentene og trenerteamet for en fantastisk innsats! Vi er stolt av dere! Heia Alta! #viskaperheltene


Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv