aldersbestemt

Solid bortekamp av Alta 2

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 10.09.19 09:58

Alta 2 reiste mandag til Hammerfest for å møte Indrefjord i 4. divisjonen, og det ble en skikkelig festkamp for våre gutter. I nydelig høstvær på Breidablikk stadion tok guttene frem et matchende spill, og ga seg ikke før det stod 0-7 på måltavla. Det betyr at Alta 2 nå ligger på en 4. plass med sine 34 poeng. Det er 7 poeng opp til 3. plass, der Hif/Stein ligger, men Alta 2 har en kamp til gode som potensielt kan kutte forspranget ned til 4 poeng. Neste kamp er på søndag, borte mot Nordlys kl 14:00. Heia Alta!

Fakta:

Målscorere: Johan (2), Gabriel (2), Ola, Espen og Tom.

Laget: Marco De Jong, Espen, Erik, Hikmat, Amadeus, Tom, Brian, Vegar, Gabriel, Ola, Jørgen.

Også benyttet: Johan, Marius, Olav Nikolai.