Uavgjort mot Rafsbotn

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 19.09.07 20:18

På tross av klart spillemessig overtak og noen enormt store sjanser maktet ikke Altas Rekrutter å vinne mot Rafsbotn i kveldens 3.divisjonskamp.

På grunn av stadig mørkere høstkvelder hadde Rafsbotn flyttet kveldens kamp inn i Finnmarkshallen. Selv om hjemmebanefordelen var borte klarte RIL og kapre et poeng, noe som kan bli viktig i kampen for å unngå nedrykk.

Kampen var en tempofattig og kjedelig affære i 60 minutter. Rafsbotn lå lavt med hele laget og forsvarte seg med en heroisk innsats, men var også farlig frampå foran Altas mål ved noen anledninger. Alta tok ledelsen ved a-lagets Tore Veseth Olsen etter et vellykket dribleraid. Rafsbotn utlignet på straffespark før pause.

For Altas unge 3.divisjonslag viste det seg at det ble en tøff oppgave å bryte ned RIL`s robuste forsvar. Det skortet på kreativitet og bevegelse foran hjemmelagets mål. Ikke før det var gått et kvarter av 2.omgang begynte Altas spillemessige overtak å resultere i klare målsjanser. Desverre brente Alta noen utrolige sjanser og dermed ble uavgjort sluttresultatet. Med litt flaks kunne faktisk Rafsbotn ha scoret i sluttminuttene og ranet bortelaget for alle poengene, men heller ikke hjemmelagets spillere var effektive foran mål i dag.

Altas Rekrutter manglet flere av sine faste spillere i dag. Fra a-laget var bare Said Nordnes, Stian Ingilæ og nevnte Tore Veseth Olsen representert.

Kommende lørdag reiser våre unge spillere til Båtsfjord. Et entusiastisk hjemmepublikum og 3.divisjons toppscorer vil gjøre alt for å sende Alta hjem uten poeng, men forhåpentligvis kan våres gutta levere en god kamp i årets siste bortekamp.