Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Poengdeling mot Åsane

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 10.09.19 09:22

Det ble avholdt 1. minutts stillhet for de omkomne i helikopterulykken før avspark mot Åsane. 

Det ble en svært spennende kamp i Finnmarkshallen mot Åsane søndag. Bortelaget har vist seg som et meget godt lag, og vi var forberedt på at dette kom til å bli en krevende kamp i egen storstue. Åsane tok kommandoen i oppgjøret fra start, og vi trengte litt tid på å knekke noen koder både i angrep og forsvar. Vi måtte riktignok se at Åsane tok ledelsen, og en pauseprat før vi virkelig fikk i gang maskineriet, men hvilken respons! De siste 45 minuttene fremstår vi på en helt annen måte med godt offensivt spill og en intensitet som det virkelig glødet av.

Gradvis begynte ting å "klikke", og da var det utrolig godt å få uttelling da Dag Andreas Balto fant Guyon Philips med en nydelig stikker inn i 16 meteren. Guyon tok ballen med seg med et strøkent første touch og banket ballen utagbart i mål fra 8-9 meter. Scoringer preger naturligvis kamper, og selv om Åsane hadde noen overgangsmuligheter som potensielt kunne gitt store muligheter, så var det vi som var i førersetet. 

Intensiteten er nevnt, og det var nettopp den som bidro til 2-1 scoringer. Et godt samlet press høyt i banen tvang frem et gunstig brudd som Christian resolutt utnyttet, og banket ballen knallhardt i mål. Med ti minutter igjen på klokka så det unektelig bra ut, men Åsane hadde en siste sluttspurt i tanken, og i den 87 minutt kom utligningen. En veldig god avslutning fra spiss vinkel havnet i mål bak Maris Eltermanis. Vi er litt uheldige og litt uppmerksomme på samme tid, og dermed ble det med et poeng. 

Ett poeng er nok kanskje en god refleksjon av kampen, men samtidig føles det unektelig litt surt når vi er så nær tre poeng. Likevel - en imponerende 2. omgang tar vi med oss i fortsettelsen, og med sju kamper igjen av årets sesong skal vi gi absolutt maks for å skape spenning helt inn. 

Neste kamp er søndag 15. september mot Mjølner i Narvik. Det blir naturligvis ingen lett kamp, med en motstander som kjemper med rallarkrefter for å komme seg over nedrykksstreken. Det blir virkelig spennende!

Neste hjemmekamp er årets folkekamp mot Kjelsås 22. september kl 15:00. Klarer vi å spise oss inn i kampen om 2. plassen? Det vil bare tiden vise. Heia Alta!

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv