Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Åsane kommer på besøk

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 05.09.19 21:18
Christian og Kyle jubler for scoring mot Asker sist hjemmekamp. 
 

i den 19. serierunden kommer Åsane på besøk til Finnmarkshallen. Det drar seg til i toppen av postnord-ligaen. 

Endelig ble bortespøkelset jaget bort, og med to seire på rappen mot henholdsvis Asker og Sotra, er det et heltent hjemmelag som har lyst til å befeste sin posisjon blant topplagene inn mot den spennende avslutningen. Ukens motstander har vært et lite hakk råere enn oss så langt i sesongen med sine 31 poeng, mens vi ligger like bak med 29. 

Åsane vant det motsatte oppgjøret 2-1 i uvanlig varmt sommervær i Bergen, og har på samme måte som oss hatt litt start-stopp-resultater i jakten på teten, men er utvilsomt et meget godt spillende lag som ofte styrer kamper gjennom et presist og tålmodig pasningsspill. Sist helg hadde de lenge stålkontroll på Grorud på bortebane, men mistet en solid ledelse helt på tampen av oppgjøret og tapte til slutt 4-3. Det er nok en revansjesugen gjeng som kommer opp til Finnmark. 

For vår del handler det om å gjenskape den samme gløden, lagånden og beslutsomheten i de avgjørende situasjonene. Selv om vi har vunnet to på rad så kjenner vi på at det fortsatt er mulig å hente marginer i vårt eget spill, og disse er vi nødt til å hente ut om vi skal ta tre nye poeng til helga. 

Skadesituasjonen er uforandret. Felix er dessverre ute for resten av sesongen, mens Brage fortsatt er i en rehabiliteringsfase etter beinbruddet. Daniel Mederos Rojas er usikker. Gledelig er det at Øyvind Veseth Olsen er tilbake etter litt sykdom. 

Kampen er kl 14:00 på søndag, og du er naturligvis hjertelig velkommen. Vi trenger all støtten vi kan få i jakten på topplasseringene! Heia Alta!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv