Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Ingen suspensjon for Vibe

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 03.09.19 20:14

Tobias Nygård Vibe er klarert for spill 

Mandag sendte Alta IF inn klage på det røde kortet som Tobias ble tildelt i det 38. spilleminutt i søndagens oppgjør mot Sotra. I dag fikk klubben tilbakemelding fra Norges Fotballforbund at det røde kortet nå blir strøket. Det er vi glade for, da anklagende mot vår forsvarsbauta var direkte feil og ikke minst ubehagelig for spilleren selv, men også for oss som klubb. Vi har nulltoleranse for rasisme i Alta IF og eventuelle feilsteg her vil bli slått hardt ned på. Nå kan vi se frem til en spennende kamp mot Åsane til helga der Tobias vil være tilgjengelig for spill. 

Her kan du lese beslutningen fra NFF: 

Disiplinærutvalget har vurdert overnevnte sak og har på grunnlag av dommerens utvisningsrapport, spillerens forklaring og innsendt videoklipp fattet følgende beslutning:

Utvisningen av Tobias Nygård Vibe i PostNord-ligakampen mellom Sotra og Alta den 1. september 2019 vil ikke medføre karantene. Årsaken er at disiplinærutvalget finner det bevist at spilleren ikke uttalte sitatet som fremgår av dommerrapporten, samt at det faktisk uttalte sitatet etter utvalgets syn ikke tilsier utvisning etter spillerreglene.

Spilleren får således ingen karantene for utvisningen i overnevnte kamp.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv