Folkekampen gjenoppstår

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 17.09.19 20:08

HER FINNER DU INFORMASJON OM INNSAMLINGEN OG STØTESPILLERE (TRYKK)

HVA SKJER?
En gang i året inntreffer det et arrangement som klistrer seg til hukommelsen som en drøm man ikke vil våkne fra. Kampen som er for oss, som 17. mai er for Norge, gjenoppstår! Denne gangen er det Kjelsås som er den utvalgte motstanderen.

Mange har vært med, 996 i tallet i 2018 og kjenner reglene, men for eventuelle nye tillater vi oss å repetere hovedelementet: Det er gratis! Byens næringsliv og øvrige støttespillere betaler billetten din, og vi skreddersyr et opplegg med gulltråd for å sikre en optimal opplevelse i Finnmarkshallen for små og store. Sa vi at det var gratis?

Vi trekker også fine premier på billettene blant alle som kommer innom og denne vil OPPDATERES fortløpende:

- Familigavekort levert av Sarves Alta
- Samsung 55" TV levert av Elkjøp Alta

- Brett med brus fra Mack

Programmet
Mediehuset Altaposten er på plass med stand og fotoboks
- Sarves Alta er på plass med en spennende stand
- Petter Carlsen spiller norges beste klubblåt - nemlig Backan opp og frem!

HVORDAN DELTA?
Som tilskuer - som bidragsyter - som begge deler?
Vi utfordrer næringsliv og andre støttespillere til å bidra med et kronebeløp per tilskuer som kommer på kamp (antall kroner x antall tilskuere = ditt bidrag). Dette bidraget er grunnlaget for å gi gratis inngang til alle!

SOM TAKK FOR ALLE BIDRAG
Bedrifter: Profilering av logo på hjemmeside og i sosiale medier, og vi trekker en markedspakke til 30.000 kr levert av Mediehuset Altaposten blant alle som bidrar. Vi lover også profilering av din logo på klubbens Facebook- og hjemmeside som synliggjør deres herlig bidrag. Markedssjefen lover også en god klem!

Øvrige støttespillere som bidrar privat: premier oppdateres fortløpende.
-Sykkelpremie til en verdi på 5000,- levert av Sport 1.
- Sesongkort til Alta IFs hjemmekamper 2020.

Det er nå vi virkelig trenger dere – bli med og støtt laget, både med ditt bidrag og som tilskuer!

SE HVEM SOM HAR BIDRATT