damelaget

Jentesmell i Kirkenes

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 27.08.19 08:52

Ingrid Overvik scoret to mål for J17 i søndagens seier mot Bjørnevatn/Kirkenes.

I helgen var jentene i Kirkenes og spilte to kamper mot Kirkenes i 3. divisjon, og Bjørnevatn/Kirkenes i J17.

Kirkenes ledet 1-0. Vi skårer 1-1 ved Julie Abelsen etter corner. 1-1 til pause etter en jevnspilt 1.omg. Vi får 2-1 ved selvmål. Dem utligner til 2-2 før vi like etter skårer 3-2 ved Julie Abelsen. Kirkenes var det beste laget i 2.omg, men jentene jobber godt og klarer å stå i mot presset på slutten.

Søndag spilte de fleste J17 kamp mot Bjørnevatn/Kirkenes. Vi vinner også 3-2 i den kampen etter skåringer av Ingrid Overvik (2mål) og Ida Manshadi Willassen. Mange tunge bein etter en hard damekamp dagen før, skikkelig sliteseier.

Vi gratulerer spillerne og trenere med super innsats og en fin helg borte i øst-Finnmark. #viskaperheltene