Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Tre poeng ble igjen i Larvik

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 20.08.19 13:10

Null poeng på bortebane har dessverre blitt en trend som vi ikke har funnet det spesielt enkelt å komme ut av. Fram Larvik har aldri vært noe enkel prøvelse på bortebane, og selv om vi periodevis spiller bra fotball, så manglet det siste lille som kunne gitt poeng. 

Fram Larvik scoret kampens første mål etter en dødball som ble headet i mål via gresset, mens spikeren i kista kom ca 15 min før slutt da hjemmelaget kontret inn 2-0. Vi skapte riktig nok flere fine muligheter og fikk i tillegg en annulert scoring, men det blir mager trøst da alle poengene ble igjen der nede. 

Mats Frede Hansen fikk seg en skikkelig trøkk i hodet etter en knallhard duell i feltet og fikk seg en tur på sykehuset før avreise hjem, men heldigvis var det ikke så alvorlig som vi først fryktet. Kapteinen vår må likevel stå over helgens oppgjør mot Asker etter sitt 4. gule kort for sesongen. Det betyr en kamps suspensjon.

På søndag venter Asker hjemme i Finnmarkshallen. Asker har vist gryende form i det siste og kommer til helgens oppgjør med tre strake seiere. Laget er faktisk ubeseiret på de ni siste kampene. Det blir med andre ord en herlig fight i vår egen storstue. Sammen er vi sterke! Sammen skaper vi stolthet lengst nord!

Laget mot Fram: Daniel, Håvard, Mats, Tobias, Simon, Gustav, Felix, Dag Andreas, Magnus, Kyle og Christian. 

Også benyttet: Andreas VDS, Runar og Øyvind. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv