Vegard Braaten senket Skarp

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 16.09.07 20:09

Vegard Braaten åpnet endelig målkontoen for Alta IF. Med sine to mål sørget han for at våres gutta fremdeles er med i kampen om opprykk.

For Tromsø ILs andre lag i 2.divisjon hadde Vegard Braaten gjort 9 mål før han ankom Alta på utlån. Etter en tøff start med skader og brente sjanser løsnet det endelig mot Skarp.

Et tålmodig Alta-lag malte Skarp i stykker i dagens kamp i 2.divisjon på Alta Idrettspark. Første omgangen var jevnspilt og bød ikke på mye penspill. Et Skarp i medgang ga hjemmelaget god motstand og nektet å gi noe gratis i kampen for å unngå nedrykk.

I andre omgang var Alta det beste laget. Tålmodig malte våres gutta på mens publikum ventet på det etterlengtede ledermålet. De måtte vente helt til det 68.minutt av kampen. Da fikk endelig Vegard Braaten hull på byllen da han plasserte innlegget fra en god Emmanuel David i mål. 10 minutter senere punkterte den samme Braaten kampen med sitt andre mål.

Seieren på 2-0 var fullt fortjent men den kom ikke gratis. Det gjør ingen seiere i denne fasen av sesongen hvor man møter lag som enten kjemper innbitt for opprykk eller fornyet kontrakt i 2.divisjon.

Neste lørdag skal Alta til Moss for å møte Sprint Jeløy. Sprint er ute etter å sikre fortsatt 2.divisjonspill og vil gi alt for å ta poeng fra våres gutta. Dette vil helt sikkert bli en meget tøff kamp for Alta.

Kampfakta;

Alta - Skarp 2-0 (0-0)