Bærum kommer på besøk

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 04.08.19 12:10

Når Alta IF møter Bærum i dagens hjemmekamp må laget klare seg uten Brage Berg Pedersen, som pådro seg et tretthetsbrudd i foten på trening denne uken. Han mister dermed de neste fem til åtte ukene.

Bærum er et lag Alta IF tradisjonelt har slitt mot, og forrige seier kom helt tilbake i 2014.
- Vi er klar over at å spille bra i morgen ikke holder, og vi må være klare fysisk, vi må være klare på dødballer imot, og overganger. Vi må matche motstanderne våre i det fysiske aspektet av kampen, samtidig som vi respekterer vår identitet, sier hovedtrener Bryant Lazaro - Vi lærte i bortekampen at de er et lag som kan straffe deg når som helst i løpet av en kamp.

Skadesituasjon
Simon Laugsand er tilbake i troppen etter et avtalt avbrekk og er klar til å starte dagens kamp. Nyervervelsen Tobias Vibe er som kjent ikke klar til dagens kamp, men er i Alta og hadde sin første trening med laget i går. Den største nyheten er at Brage Berg Pedersen pådro seg et tretthetsbrudd i foten på trening denne uken, og har nå foten i gips. Han er forventet å være ute i de neste fem til åtte ukene. Daniel Rojas har også trent med laget denne uken, men er usikker foran dagens kamp.

Overgangsvinduet
Det ble i går klart at Tobias Vibe signerte en avtale med Alta IF ut 2019 sesongen. Hovedtrener Bryant Lazaro er klar på at klubben vurderer andre alternativ, men at han er fornøyd med dagens tropp. - Vi er strålende fornøyde med signeringen av Tobias, men vi ser om det andre muligheter. Det er noen posisjoner vi evaluerer, sier han.
Hvis det er en mulighet til å forbedre troppen, vil vi vurdere det. Men jeg er fokusert på spillerne jeg har tilgjengelig nå. Jeg er sikker på at de ser mot andre del av sesongen med optimisme, energi og positivtet, avslutter han.