Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Turen går til Bergen

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 25.07.19 20:27

Fredag morgen har guttene siste finpuss før avreise til Bergen seinere på dagen. Lørdag venter Åsane i det som kommer til å bli en het affære med værprognoser som viser bort i mot 30 grader inn mot kampstart kl 16:00. I tillegg er det naturligvis to lag som kommer til å gjøre alt for å sikre seg tre poeng

Etter fire sammenhengende år på nest øverste nivået måtte Åsane i fjord  ta steget ned fra OBOS-ligaen etter den dramatiske playoff-kampen mot KFUM. Åsane vant det første oppgjøre 1-2 på bortebane, men tapte 1-3 på eget kunstgress og dermed var nedrykket et faktum

Lørdagens motstandere er av mange sett på som en favoritt til å ta opprykket i år og selv om det fortsatt er veldig lenge igjen av sesongen så har det ikke gått knirkefritt så langt i Postnord-ligaen. På de tre siste kampene har Åsane tapt en og spilt to uavgjorte. Det betyr nok at det er et revansjesugent hjemmelag som venter oss i solsteiken på Myrdal Stadion.

Hva så med oss? Etter tapet med Odd 2 var det en svært tent gjeng som tok fatt på høstsesongen i Finnmarkshallen sist helg mot Florø. Det ble en strålende start på del to av sesongen med fine mål, mange gode prestasjoner og ikke minst tre viktige poeng.

På hjemmebane har vi vært råsterke med fem seire og en uavgjort, mens på bortebane har det bare blitt en seier og en uavgjort på like mange kamper. Det er selvfølgelig en kode vi bør knekke snarest om vi skal ha ambisjoner om å være med i racet hele veien. I så måte er helgens kamp en veldig hard nøtt, men samtidig tar vi med oss tre gode treningsuker og en god følelse fra forrige helg. 

Troppen og startlag vil bli publisert på våre SOME-kanaler i forkant av kampen, og hele oppgjøret kan du følge via iFinnmark.no kl 16:00 lørdag. 

HEIA ALTA!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv