Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Søndag kommer Elverum

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 12.06.19 20:30

Søndag tar vi i mot Elverum til det som er sesongens 10. seriekamp i Postnord-ligaen. Etter to bortekamper på rad ser vi frem til å endelig spille hjemmekamp igjen.

Elverum kommer inn i denne kampen med seks poeng, men har riktig nok en kamp til gode. Sist helg ble det et knepent 1-2 tap for Grorud, og vi er forberedt på at det er et gjestende lag som har klare intensjoner om å rette opp i det inntrykket. I samme kamp i fjor stakk Elverum av med alle poengene, mens bortekampen endte med poengdeling. 

Lagene møttes i oppkjøringen og da var Elverum klart best og vant ganske komfortabelt til slutt. Siden den gang har mye skjedd og vi stiller med friskt mot og selvtillit etter mandagens 2-2 kamp mot Asker. Nå gjelder det å brette opp ermene, og tre poeng er naturligvis viktig om vi skal holde følge helt i toppen inn mot ferien. 

Mats Frede Hansen er fortsatt suspendert, men det kan se ut til at Brage Berg Pedersen og Aleksander Bjørnvåg er tilbake og klar. Avspark søndag er kl 17:00 i Finnmarkshallen. 

Etter Elverum venter Stabæk hjemme i cupen på torsdag, og Odd 2 borte i Postnord-ligaen mandag 24. juni. Det tar seriespillet ferie også drømmer vi om en cupkamp til den samme uken.... :)

Heia Alta!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv