En tøff utfordring venter

Skrevet av: Torgeir Ekeland     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 01.06.19 10:08

I dag gjester våre gutter Oppsal fotball i det vi forventer vil bli en fysisk og spennende kamp mot et lag på desperat poengjakt. Etter sesongens syv første kamper har Oppsal enda til gode å vinne, og står med kun tre poeng på bunnen av tabellen. For vår del har vi ikke vunnet på bortebane siden den overbevisende 2-0 seieren borte mot Grorud i 2. serierunde.

Alta og Oppsal har ikke delt avdeling i PostNord ligaen siden 2016, hvor det ble plukket tre poeng hver. Oppsal vant 1-0 mot Alta på hjemmebane, mens vi til gjengjeld slo dagens hjemmelag 3-1 hjemme i Finnmarkshallen. Etter en sterk 3-2 seier hjemme mot topplaget Fram, er det et lag full av selvtillit som har tatt turen sørover.
Alta IF reise sørover allerede i går, og det er en mer eller mindre friskmeldt stall som er med. Hovedtrener Bryant har hatt følgende å si…

…om sesongstarten så langt
Vi er positive om sesongstarten, men vi vet at vi enda ikke har fått ut vårt potensiale helt enda. Både spillerne og støtteapparatet står side om side i jobben med å forbedre oss og bli et enda bedre angripende lag.

… om kampen mot Oppsal
Det blir en vanskelig utfordring borte mot Oppsal. De er desperate etter poeng, og full av energi på hjemmebane. Vi må kontrollere kampen med ballen, og drepe kontringene deres. De er også farlig på dødball, så vi må være på hugget hele kampen og i alle situasjoner. Dette er en stor mulighet for oss å få litt momentum i ligaen.

… om skadesituasjonen
Christian er tilbake og kampklar. Runar og Brage er også tilgjengelig etter å ha kommet av banen med noen smeller hjemme mot Fram Larvik.