Gull og sølv i KM-sluttspillet

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 15.09.07 19:23

Vårt 7`er jentelag vant finalen mens vårt småguttelag måtte nøye seg med sølv i KM-sluttspillet i Lakselv.

I en høydramatisk finale vant Alta IF`s jentelag finalen i klassen for 7`er-lag over Kirkenes. Det måtte ekstraomganger og straffesparkavgjørelse til for å kåre vinneren i en kamp mellom to meget gode lag. Alta sto igjen som vinnere med sifrene 6-4.

I smågutteklassen vant Alta IF semifinalen over Hesseng med 1-0. I finalen ble HIF/Stein fra Hammerfest for sterke med en 3-0 seier. På tross av tapet er sølv et meget godt resultat. Alta IF har hatt 4 lag i smågutteklassen denne sesongen, noe som beviser at rekrutteringen for øyeblikket er meget god.

Utbyttet ble altså gull og sølv, noe som vi si oss godt fornøyd med. I tillegg ble BUL`s guttelag kretsmestere. Dette laget består av spillere fra både BUL og Alta IF. Ettersom begge klubber hadde få spillere i denne årsklassen før sesongen samarbeidet klubbene for å få stablet et lag på bena. Resultatet ble altså at laget ble kretsmestere.

Alta IF gratulerer våre spillere med fine prestasjoner.