Ser fram mot Sotra!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 10.05.19 12:22

Etter en sterk start på sesongen, med syv poeng etter tre kamper, gikk våre gutter på sesongens første tap, borte mot Kjelsås. Etter å ha dominert kampen i første omgang, gir litt svakt spill i egen boks hjemmelaget to enkle muligheter til å score, og Kjelsås vinner til slutt fortjent.

Alta har møtt Kjelsås fire før dette oppgjøret, og har nå tapt alle sine tre bortekamper. Hjemme har situasjonen vært helt motsatt, hvor Alta har vunnet begge oppgjørene til nå. Men, med den kampen ute av veien, har fokuset til Bryant Lazaros gutter vært på søndagens hjemmekamp mot Sotra.
Vi tok oss en prat med han, og han hadde dette å si…

…om treningsuken:
- Vi anerkjenner at det ikke var et godt not resultat mot Kjelsås forrige helg, men vi vet at det at det var ting der som var bra, som vi tar med oss. Denne uken har vi jobbet med det som ikke var så bra, effektivitet i siste tredjedel, innlegg, avslutninger og løp i boksen. Det er viktig når vi skal utvikle oss som lag.

… om Sotra på søndag:
- Sotra er et godt lag. De har varierte resultater, men har spilt gode kamper. Vi forventer at de kommer hit med mål om å vinne, så vi skal gjøre alt vi kan for å kontrollere kampen, forbedre oss i siste tredjedel og fortsette å beholde ballen, presse høyt og gjøre alt vi kan for å holde motstanderen i deres banehalvdel så mye som mulig.

…om skadesituasjonen i laget:
- Vi har samme skadesituasjon som forrige uke. (Andreas) van der Spa er fortsatt ute med en menisk skade. Simon Laugsand er tilbake i trening denne uken, men vil ikke være kampklar før om enda 6 til 10 uker etter sin skulderskade. Men, han trener med gruppen og er med i lagdynamikken. Mats Frede er helt kampklar til søndagens kamp. Alle de andre er friske og raske, og gleder seg til å spille kamp på søndag.

Om trekningen i cupen:
- Fokuset er ikke på cupen nå, men det er en spennende trekning, hvor vi skal møte et godt Fløya lag i Tromsø. Det blir en tøff kamp på en god bane, mot et godt lag. Vi er glade for det, og skal gjøre alt vi kan for å vinne den kampen slik at vi forhåpentligvis kan få en god hjemmekamp i et fullsatt Finnmarkshalle. Når det er sagt, er fokuset vårt nå fullt og helt på Sotra nå på søndag.

Kampen mot Sotra går søndag 12. mai klokken 14:00 i Finnmarkshallen.
Kampvert Sparebank1 Nord-Norge har organisert gratis barnepass i flerbrukshallen, og håper så mange som mulig vil benytte seg av det tilbudet.

Lag K V U T M P
1 Kjelsås 6 4 2 0 12 - 5 14