Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Uavgjort etter thrilleravslutning

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 29.04.19 08:28

Det ble en tett og tøff affære i Finnmarkshallen mellom to nordnorske lag som ga alt fra start til slutt. Senja forsvarte seg klokt og var skumle på overganger, men vi vi skapte nok de største og fleste sjansene totalt sett og kunne med litt mer presisjon og dyktighet fremfor mål scoret tidligere enn det som til slutt ble tilfellet. Bortelaget var som nevnt langt i fra ufarlige, og Daniel Rojas hadde noen gode regninger på viktige tidspunkter i kampen. 

Med 10 minutter igjen på klokka ble dessverre innbytter Gustav Severinsen utvist, men likevel klarte guttene med en fantastisk mentalitet og krige inn 1-0 tre minutter på overtid som i utgangspunktet bør kunne være mulig å holde helt ut. Kyle Spence gjorde en super prestasjon og dro seg inn i boksen og fyrte av mot mål. Det ga en gunstig retur som Christian Reginiussen fighet i mål til stor glede for oss og hjemmepublikum.

Senja viste også en imponerende innstilling til å aldri gi opp, og fikk kriget inn 1-1 med kampens siste spark på ballen. Utvilsomt en kjedelig nedtur etter å selv ha scoret seint i kampen, men her må vi bare plukke med oss lærdom til seinere om lignende scenarioer skulle oppstå. 

Etter tre spilte serierunder ligger vi øverst på tabellen med like mange poeng som blant annet søndagens motstander Kjelsås som vi møter på bortebane. Det blir utvilsomt en spennende kamp mot et godt lag. Dette ser vi veldig frem til, men før den tid er det cupkampen mot Porsanger som gjelder. 

Tusen takk til alle som kom på kamp, ca 440 i tallet, og for den fine stemningen i hallen. Vi takker også bortelaget Senja for kampen, og ønsker lykke til videre. 

Heia Alta! Startlaget finner du under her. Også benyttet: Severinsen, Hansen og Spence. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv