God prestasjon ga tre nye poeng

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Steinberget supporterklubb     Dato: 23.04.19 08:42

Historisk sett har Grorud vært en svært vanskelig motstander for oss, noe de også var mandagens kamp, men denne gangen skulle tre poeng være med hjem i bagasjen til nydelige Finnmark. Rå mentalitet, innsats og kløkt la grunnlaget for god prestasjon og en flott seier.

Kampens første mål kom etter godt spill regissert av Dag Andreas og Magnus, der sistnevnte til slutt kommer til avslutning fra spiss vinkel. Skuddet var såpass hardt at keeper måtte gi retur, og da dukket Brage opp og kunne dytte ballen trygt i mål. En veldig god start som også ga økt tro på at dette kunne bli vår dag. Hjemmelaget var langt i fra ufarlige, men oppofrende forsvarsspill hindret Grorud i å komme til noen klare skuddmuligheter.

I 2. omgang åpner vi litt passive de første 15 minuttene, men dette klarer guttene fint å justere og igjen klarer vi å tilrive oss et fint initiativ, et initiativ som skulle gi oss økt ledelse. Nevnte Brage spilte en meget god kamp og da han kom seg fri på kanten fant han Guyon Philips inne i boksen som enkelt kunne sette inn 0-2. En herlig prestasjon av Brage, og en kald avslutning av Guyon som når har tre mål på to kamper.

På dette tidspunktet følte vi at vi hadde relativt bra kontroll, og vi holdt konsentrasjonen oppe i samtlig spilleminutter. Det var først i kampens siste små minutter at Daniel Rojas virkelig måtte ut i full strekk etter en heading fra kort hold. Spanjolen kom seg helt opp i vinkelen og fikk fistet ballen over mål. En veldig god redning av Daniel.

Solskinn, tre poeng – Hva mer kan man be om?

Se intervju med Bryant Lazaro etter kampslutt her via Facebook.

Startlag: Rojas, Overvik, Hansen, Veseth Olsen, Nome, Jacobsen, Balto, Reginiussen, Berg Pedersen, Philips og Nikolaisen.

Også benyttet: Bjørnvåg, Severinsen og Spence.

Neste kamp er hjemme mot Senja, og vi håper naturligvis at du som leser dette har lyst til å komme på kamp og heie oss frem mot guttene fra eventyrøya.

Heia Alta!