Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Tøff bortekamp i vente

Skrevet av: Torgeir Ekeland     Foto: Bendik Almås     Dato: 20.04.19 23:49

Andre påskedag tar våre gutter turen til Grorud Kunstgress, og en tøff bortekamp. I fjor ble det tilsvarende oppgjøret en målløs affære, mens Grorud vant overbevisende 3-1 i Finnmarkshallen. Men med friskt mot, og tre nydelige mål i sekken, er det en optimistisk gjeng som reiser sørover.

Bryant Lazaro kan melde om en god treningsuke, og en ivrig gjeng som gleder seg til kamp. -Den første kampen var veldig positiv. Vi er fornøyde med hvordan vi fremstod og hvordan vi spilte. Målet var tre poeng, og det fikk vi. Samtidig vet vi at det er mye vi kan forbedre. Vi har trent hele uken fram mot Grorud på ting vi kan forbedre fra sist kamp, sier han, og fortsetter.- Det var fantastisk å ha denne første hjemmekampen mot Mjølner. Nå må vi dra til Oslo og gjøre jobben borte mot Grorud. Og spille like bra eller bedre. Nå gleder vi oss veldig til å møte dem.

To mål fra debutanten Guyon Philips, hvor viktig var det?
- Det er alltid viktig for en spiss å komme godt i gang. Jeg er ikke overrasket, for jeg ser han på trening hver dag, hvor hardt han jobber og hvor god avslutter han er. Så det var litt forventet, og jeg tror både vi og supporterne vil få mye glede av han. Jeg er glad på hans og hele lagets vegne for det var en god laginnsats, og jeg syns hele laget spilte veldig godt, sier Bryant.

Alltid tøffe kamper mot Grorud
Anvendelige Håvard Nome har, siden Simon Laugsand ble skadet, blitt brukt på venstre back. Han ser fram mot kampen mot Grorud.
- Kampene mot Grorud er alltid tøffe, og det blir en helt annen kamp enn sist mot Mjølner. Grorud er en tøff og aggressiv gjeng som er hard å møte i alle situasjoner og det blir ofte jevne bataljer. De er gode med ball og gode til å skape overtall, så vi må være skjerpet både offensivt og defensivt, sier han.

Etter en sesongoppkjøring hvor det har skortet litt på egne scoringer, løsnet det i sesongåpningen. Tre mål ble det da, like mange mål som igjennom hele forsesongen.
- Vi tar med oss den selvtilliten fra Mjøler nå sist og spillet i siste tredjedelen av banen, hvor vi scorer tre mål, og så bygger videre på det mot Grorud, avslutter Håvard Nome.

Kampen mot Grorud spilles på Grorud Kunstgress i Oslo, mandag 22. april klokken 16:00. Dersom du ikke har mulighet til å være tilstede på stadion, kan kampen streames på iFinnmark.no.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv