Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Tre mål og tre poeng

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Steffensen / Altaposten.     Dato: 14.04.19 08:46

Guyon Philips har nettopp headet inn 1-0 og jubler sammen med gjengen. Foto: Steffsensen, Altaposten.
 

Det ble en feiende flott innledning på sesongen i Finnmarkshallen lørdag. Med utskiftninger i stallen og ny trenerbenk vil det alltid være litt ekstra spenning og nysgjerrighet på hva status er, og selv om treningskampene har variert i form av prestasjon og resultater, har vi alltid vært sterk i trua på at vi bygger noe godt. Lørdagens serieåpningen var kanskje ikke prikkfri, men alt i alt er vi veldig fornøyd med prestasjonen som til slutt ga oss tre poeng og tre fine mål. 

1-0 kom i det 38. minutt da Magnus Nikolaisen kom seg rundt på kanten og prikket inn et nydelig innlegg på hode til Guyon Philips som satte ballen i mål ved bakerste stolpe. Et perfekt innlegg og et kontrollert hodestøt som sendte både lag og tilskuere til himmels. Dermed kunne vi fortjent gå inn til pause med ledelse. 

I 2. omgange hadde vi ganske bra kontroll, men så lenge det bare stod 1-0 på resultattavla, levde kampen i beste velgående. Vi skapte en del fine muligheter, men vi måtte vente helt frem til det 90. minutt før den avgjørende 2-0 scoringen kom. Gustav Severinsen satte i gang en nydelig kontring som ble like nydelig gjennomført av Reginiussen, Nikolaisen og Philips som til slutt satte sin 2. scoring for dagen. Like etter kom også 3-0 da nevnte Reginiussen rundet keeperen og satte ballen kaldt i mål. 

Alt i alt en god start. Nå ser vi frem til en ny tøff kamp mot Grorud på bortebane 2. påskedag. Vi takker alle oppmøtte, frivillige og ikke minst Mjølner for kampen. Heia Alta!

Lag: Rojas, Overvik, Hansen, Veseth Olsen, Nome, Jacobsen. Balto, Reginiussen, Berg Pedersen, Nikolaisen og Philips. Også benyttet: Severinsen, Spence og Bjørnvåg. 

Har du Facebook? Da kan du trykke deg inn på vår Facebookside å se intervju med Guyon og Christian ved å trykke her.  

 

Altaposten / trykk på overskrifter for å lese mer:

Feirer seieren i kveld. 

Drømmestart for Philips. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv