Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Nå gjelder det

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 12.04.19 09:18

Like sikkert som at vinter blir vår - nå er det endelig seriestart! Lørdag kl 14:00 er det tid for å sloss om poeng igjen, og motstander er FK Mjølner fra Narvik. 

Vi har nå lagt bak oss tre og en halv måned med treninger, tester og treningskamper for å stille best mulig forberedt til sesongstarten som vi har sett frem mot siden kampoppsettet kom ut. Det er alltid en litt ekstra spenning inn mot sesongens første kamp, men det skal vi bruke på riktig måte for å kanalisere energien inn på de riktige tingene. 

Mjølner har, i likhet med oss, vært gjennom en del endringer siden i fjor i både spillerstall og trenerteam. Lørdagens motstander imponerte stort i sin re-debut i postnord-ligaen i fjor, og vant kamper borte mot både Fredrikstad og Raufoss. Kampene oss i mellom ga seks poeng til Finnmark, men det betyr naturligvis ingenting på lørdag. 

Isolerer man vinterens treningskamper til kun resultat, så er det ingen tvil om at den ikke har vært all verdens. Vi har riktignok fått testet oss mot flere gode motstandere, og med unntak av kampen mot Elverum har vi hele tiden sett utvikling av de momentene vi har jobbet med, men nå holder det ikke lenger å gjøre det bra i perioder av kampen, nå må vi være skjerpet hele veien.

Troppen vil bli publisert på våre SOME-kanaler når det er klart. Hjertelig velkommen til serieåpningen i vår egen storstue! Heia Alta!

Avspark er kl 14:00 i Finnmarkshallen, og dette er ikke bare første seriekamp - det er også dagen vi lanserer vårt nye kampprogram "Blækka opp og frem" der ukens profiler er kaptein Mats Frede Hansen og klubblegende Kurt Ek. I tillegg får du full oversikt over spillerstall, quiz etc. 

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv