Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Kapteinens hjørne

Skrevet av: Mats Frede Hansen     Foto: Altaposten     Dato: 06.04.19 20:17

Årets sesong er nær! Med mange tøffe og jevne kamper tror jeg dette kan bli en veldig morsom sesong, både for spillere, trenere og publikum. I år møter vi flere lag som vi kjenner i fra fjoråret, men vi møter også lag vi ikke har like mye kjennskap til. Nye spillere har kommet inn og vil tilføre laget mye i form av rutine, hurtighet, duellkraft og andre ferdigheter. Som lag føler vi oss sterke, vi er like sammensveiset som alltid, og vi skal gjøre alt vi kan for å være med og kjempe i toppen av tabellen.

Oppkjøringen har vært lang og til tider veldig tøff, både fysisk og psykisk. Med ny trener kommer det nye ideer og nye treningsmetoder. Det er mye som skal læres og forstås på relativt kort tid, og dette har vært tøft, spesielt for min egen del. Med Bryant Lazaro’s ankomst har vi tatt store steg med ballen i beina. Er sjeldent eller aldri en øvelse uten at det er en ball involvert. Bryant er en mann som tenker fotball hver eneste dag, hele året. Når han sover så drømmer han mest sannsynlig om fotball. En mann som stiller krav og som bryr seg så utrolig mye om fotballen vil Alta IF nyte godt av.

Treningskampene i år har gått fra å være den beste fotballen på lenge, til å være den verste.
Men det er ikke her poengene deles ut. I kampene har vi øvd på det vi skal gjøre når sesongen starter. Vi har fått mange svar på både styrker og svakheter, dette skal vi utnytte og forbedre. Nå som sesongen skal starte føles det veldig godt å ha lagt alle disse timene med trening bak oss. Jeg føler vi er klare til å vise fotballen vi skal spille i år fram for folket i Alta.

Å få være kaptein på Alta IF ser jeg på som en stor ære og tillitserklæring. Å ta over etter min venn, stopperkollega, midtbanegeneral og nå trener (Andreas Markussen) for noen år siden var stort. Å få denne tilliten i år igjen er et like stolt øyeblikk nå som for tre år siden.

Jeg vil avslutte med å takke alle de frivillige menneskene som står på for klubben, dere er helt fantastiske.
Det er mye jobb som ikke er like synlig, men dere skal vite at vi legger merke til dere og setter utrolig stor pris på dere. Uten dere hadde det ikke vært mulig å drive denne klubben. Alle som møter opp i Finnmarkshallen i helgene og som kommer for å se på Alta IF spille. Uten dere kunne vi ikke gjort dette.
Så tusen takk for at dere hjelper oss med å gjøre det vi liker best. Dere er gull!

Vi ses i Finnmarkshallen da!

Klem
Mats Frede Hansen – Kaptein på Alta IF

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv