Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Styrelederen har ordet (igjen)

Skrevet av: Tron Møller Natland     Foto: Privat     Dato: 06.04.19 20:02

Styrelderen har ordet (igjen)

Jeg tar nå fatt på mitt andre (hele) år som styreleder i Alta IFs fotballgruppe, og ser som mange andre fram til grønt gress og sesongstart for store og små. Herrelaget starter kampsesongen for fullt allerede 13. april i Finnmarkshallen mot FK Mjølner, og derfra går det slag i slag til langt ut i oktober.

Vi har satt oss noen hårete mål for Alta IF i 2019. Det skal komme en ny kunstgressbane på Alta Idrettspark, og det tror jeg de fleste som er glade i klubben, aktive som inaktive, virkelig ser fram til. I tillegg har en strategiprosess resultert i mål om vesentlig økte tilskuertall, kraftig økning i aktiviteten under Altaturneringen og generell nivåheving på alt vi driver med.

Med oss på laget for å nå disse målene har vi fått noen nye fjes på «brakka». Bryant Lazaro, André Drogset Dønjar og Torgeir Ekeland har alle vist seg som friske pust og kompetente tilskudd til familien. Administrasjonen er med andre ord på papiret sterkere enn noensinne, men som i mange andre sammenhenger er heller ikke de gode uten et godt lag rundt seg.

Det er opprettet nye utvalg innenfor bl.a. marked/arrangement og sport, og jobbes kontinuerlig med å engasjere enda flere til å utvikle Alta IF Fotball dit vi ønsker: Totalt verdensherredømme! Eller, i hvert fall en solid, veldrevet og særdeles dyktig fotballklubb som skaper aktivitet, engasjement og utvikling i lokalsamfunnet.

Sammen kan vi få til helt fantastiske ting i Alta, og spesielt spennende er de nye planene for Alta Idrettspark. Anleggsutvikling for nær 100 millioner kroner de kommende årene kan gi oss ett av landets flotteste og mest moderne aktivitetsanlegg. Det er en utvikling jeg har lyst å være med på, og jeg håper du og det lokale næringslivet føler det samme.

Før jeg gir ordet videre til noen andre vil jeg benytte anledningen til å rette en stor takk til de som i dag utgjør Alta IF-familien. Lokalt næringsliv og det offentlige, ansatte, frivillige, trenere, tilskuere og andre støttespillere. Dere vet hvem dere er, og vi setter utrolig stor pris på dere alle. Forhåpentligvis klarer vi i 2019 å gjøre denne familien enda større og sterkere. Jo flere vi er sammen, jo mer stolthet og utvikling tror jeg vi er i stand til å skape her i nord.

Dermed gjenstår bare å ønske alle involverte lykke til med fotballsesongen 2019. Støtt medspillerne dine, og gi gjerne et ekstra klapp på skuldra til de rundt deg, uavhengig av om det er som fotballspiller, trener, forelder, tilskuer eller annen funksjon. Det gjelder vel for så vidt generelt i livet, vi kan nok alle bli mye flinkere til å ta vare på hverandre.
Med vennlig fotballhilsen,

Tron Møller Natland
Styreleder, Alta IF Fotball

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv