Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

- Første kamp bli viktig

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 04.04.19 19:54

Han er gul og blå, og er en fantastisk ressurs for Alta IF. Einar Suhr har sett uttalige fotballkamper, og heier på våre gutter i tykt og tynt. I et intervju med Altaposten gir han sine synspunkter på sesongoppkjøringen og den kommende sesongen. 

– Første kamp blir viktig. Det må være tenning og innsats fra første spark på ballen. En god start er kjempeviktig både for spillerne selv og for publikum, sier Einar.
Klubbprofilen tror det å få masse folk på kamp til seriestarten mot Mjølner kan bli avgjørende.

– Jeg møtte en gammel venn og Alta IF-patriot i går som sa til meg at jeg må si til spillerne at de må løpe mer og fortere. Det er lett å justere opp sa han. 

Selv om guttene kun har vunnet en kamp og ikke scoret spesielt mange heller tar Einar med knusende ro.

– Vi får overlate til trenerne å passe på hva som fungerer og ikke, så får vi som supportere støtte opp laget uansett. Mitt største ønske er at flest mulig kommer seg på kamp mot Mjølner, og at vi skaper en bedre stemning enn tidligere, oppfordrer Suhr, som ikke har vært imponert over tilskuertallet de siste sesongene.

– Stemninga i hallen har vært laber. Vi altaværinger er jo litt beskjedne, det er såvidt man får folk til å klappe. Fra egen erfaring vet jeg at at om vi klarer å skape en god nok stemning, vil det påvirke spillerne til å jobbe enda hardere.

Han er forsiktig med å bedømme prestasjonene til Alta IF etter at samtlige av treningskampene er ferdigspilt.

– Det er nye trenere og en ny og mer ambisiøs spillestil. Det vil ta tid før alt sitter som det skal. Jeg tror man må vente noen kamper inn i sesongen, før man kommer med en dom.

Herlig Einar, vi sees i Finnmarkshallen!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv