Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Thomas tilbake til FK Lofoten

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 04.04.19 19:24

Thomas Johnsen kom til Alta IF før sesongen i fjor fra nettopp FK Lofoten etter at han høsten 2017 hadde vært på treningsopphold i klubben. Noen uker inn i oppkjøringen røk dessverre korsbåndet, og med det også hele sesongen. Siden da har han vært gjennom opersasjon og trent knallhardt for å komme tilbake på fotballbanen. I vinter har han vært med på enkelte øvelser på trening, men fortsatt gjenstår det litt rehabiliteringsarbeid. 

Hovedpersonen sier følgende:

Overgangen ble mest gjort med tanke på opptrening og den fysiske formen jeg er i for øyeblikket. Har vært ute i 14 måneder og da var det komfortabelt og godt å kunne dra hjem til familie og trygge rammer, samt et lavere nivå der man kan bygge seg både selvtillit og form igjen. Det blir greit å starte litt med blanke ark. det er jo tross alt en  en ganske omfattende skade jeg har hatt. Nå som hele pre-season har gått bort for min del blir det  vanskelig å hoppe rett inn i 2.div, et nivå jeg aldri har spilt på før. 

Vi ønsker Thomas masse lykke til videre i rehabiliteringen, og g håper å se han tilbake i Alta på et seinere tidspunkt. Vi heier på deg Thomas!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv