Uavgjort i Hammerfest

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 12.09.07 20:08

Et ungt Rekruttlag spilte jevnt mot et HFK 2 lag dominert av spillere med masse 2.divisjonserfaring. Kampen endte 1-1 på det nye kunstgresset i Rypefjord.

HFK hadde virkelig mobilisert til denne kampen. Med spillere som Morten Andre Olsen, Hugo A. Isaksen, Toro, Kenneth Esaiassen, Ørjan Duurhuus og Erik Alstad Sunde stilte de med spillere som normalt er faste på a-laget eller som tidligere har spilt fast på 2.divisjonsnivå.
Alta 2 stilte med en seniorspiller, Tore Veseth Olsen, som spilte mot sine lagkamerater fra fjorårssesongen. Resten av laget var juniorer eller guttespillere. Fra a-laget spilte også Said Nordnes, Kurt Halvorsen, Arle Ivar Ring, Christian Reginiussen og Mats Jørgen Masvik.

På tross av en motstander med betydelig mer erfaring gjennomførte våre unge spillere en jevn kamp mot Hammerfests utvalgte. Arle Ivar Ring sto for Altas eneste mål i denne kampen. Stillingen til pause var 1-1.

Trener Bjørn Edvinsen var litt mer enn mellomfornøyd etter oppgjøret.

- Vi møter et lag fylt med spillere med masse 2.divisjonserfaring og vi fikk ikke lov til å spille som vi vanligvis gjør. Men vi gjennomfører en god kamp mot en god motstander. En nyttig erfaring for våre unge spillere.

Søndag kommer guttan fra havet, Sørøy Glimt, på besøk til Alta. Det blir nok en utfordring for ungguttene våre å møte divisjonens kanskje mest fysiske lag.

Kampfakta

Hammerfest FK 2 - Alta 2       1 - 1 ( 1 - 1 )

1-0 33 min. Tor Egil Johansen (str.)

1-1 38 min. Arle Ivar Ring