Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Svak generalprøve

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 01.04.19 08:39

Søndag spilte vi årets siste treningskamp mot Elverum på bortebane. I strålende vårsol lå egentlig alt til rette for å skape en god prestasjon mot et Elverumlag som vi også i seriespill skal konkurrere mot.

Elverum innledet kampen best og skapt et visst trykk, som kulminerte i et stolpetreff fra kloss hold. Det ble en oppkvikker for oss, og fra da tok vi større initiativ i kampen. Guyon, Kyle og Dag Andreas kom alle til noen småfarligheter i denne perioden, men vi manglet det lille ekstra i skuddøyeblikket – og akkurat det, det lille ekstra, manglet vi etter hvert i det meste som vi foretok oss.

Selv om vi i midtfasen av kampen hadde en viss kontroll, virket Elverum litt mer giftig i sine overganger. Det ga dem til slutt uttelling både en og to ganger. 2-0 til pause var litt tungt å svelge, men samtidig var det nok ikke helt ufortjent.

I pausen kom Andreas Fossmo og Hikmat Nazari inn for Aleksander Bjørnvåg og Dag Andreas Balto.

2. omgangen innledes med at Elverum økter ledelsen til 3-0, som til slutt også ble kampens resultat. Vi hevet oss riktig nok litt utover i kampen, men totalt sett ble det en skuffende opplevelse så tett inn mot seriestart.

Lysglimtene må sies å være innbytterne Fossmo og Nazari som begge leverte godt de siste 45 minuttene.

Denne turen blir ikke bortkastet om vi tar opp hansken og bruker erfaringene som vi fikk med oss fra helgen. Vi kan ikke tillatte oss å være passive i avgjørende situasjoner, eller avventende i 50/50 dueller. Den delen av spillet må alltid ligge i bunn. Her var vi ikke gode nok.

Vi skal jobbe hardt de to neste ukene for å justere oss inn til seriestart 13. April mot Mjølner, og gleder oss til å ta fatt på det som ligger fremfor oss.

 

Heia Alta!

Startlaget:

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv