Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Peter Aas lånes ut til Melbo

Skrevet av: Torgeir Ekeland     Foto: Bendik Almås     Dato: 28.03.19 19:35

Det er ikke mange dagene siden Peter Aas ble intervjuet av Altaposten om de siste to års skademareritt. I dag ble det klart at den tekniske kantspilleren lånes ut til hjemklubben Melbo fram til 1. august, i håp om å fortsette utviklingen og finne godformen etter skadeavbrekket.

Sportslig koordinator, Rune Berger kan fortelle at motivet med lånet er at Peter skal verdifull og regelmessig spilletid. Aas vil imidlertid bli i Alta og fortsette å trene med a-laget. 

- Han vil trene tre-fire dager i uken med oss, og så trene med Melbo i forbindelse med kamp. 

Hovedpersonen selv har slitt litt med å få en startplass i Lazaros lag så langt i sesongoppkjøringen, og ser fram til denne muligheten. 

- Jeg har ingenting å utsette på miljøet i og rundt Alta IF, men sånn som det ser ut for meg nå, var det beste å gå på utlån til Melbo. Jeg kjenner både gruppa og treneren i Melbo godt, og jeg er sikker på at jeg kan fortsette utviklingen og komme tilbake som en bedre spiller. Men akkurat nå er det viktigst for meg å spille masse fotball, og finne tilbake til spillegleden, sier Peter selv. 

Godt samarbeid mellom klubbene
Melbo-trener Thomas Rønning sier til klubbens facebookside at de naturligvis er svært glade for at Peter vender hjem. 

- Han har vært ekstremt uheldig med skader de siste årene, og han har et voldsomt potensial som vi skal forsøke å hente ut. (…) vi håper vi kan utvikle han videre slik at han kan ta nye steg. 

Samtidig setter han pris på samarbeidet mellom klubbene. 

- Vi må også berømme Alta IF for at dette utlånet går i orden slik at vi som klubb ikke får noen utgifter i forhold til dette, avslutter han.

Vi ønsker deg alt godt på utlånet, Peter – og gleder oss til å se deg hamre inn noen mål for Melbo!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv