Det nærmer seg sesongstart!

Skrevet av: Torgeir Ekeland     Foto: Bendik Almås     Dato: 28.03.19 19:31

Men først, enda en test – denne gang er det divisjonsmotstand og en tøff bortekamp mot divisjonskollega Elverum. En perfekt siste øving for oss, ifølge hovedtrener Bryant Lazaro.

Elverum er et godt lag, som er sterke i offensive overganger. Denne kampen vil vi fokusere på å videreutvikle vår høye presslinje, i tillegg til alle aspekter av vår nye spillestil, før sesongen starter for alvor, sier Bryant.

Begrenset tropp
Spillere som Christian Reginiussen, Øyvind Veseth Olsen og Marco Mauno Johannessen blir igjen i Alta med mindre skader, mens Magnus Nikolaisen er småsyk.
- Hadde vi vært avhengig av dem, kunne de spilt. Men det er viktigere at de er klare til sesongstart, så vi ønsker ikke å ta den risikoen. De blir igjen i Alta, forteller Bryant.

En positiv side ved dette er at det gir trenerteamet en glimrende mulighet til å vurdere andre spillere.
- Det er viktig for oss at vi får sett nøye på alle spillerne i aksjon. Det er vesentlig at vi har den sterkest mulige startelleveren når sesongen starter, og fire-fem gode spillere som kan komme fra benken og utgjøre en forskjell. Det er derfor fundamentalt at spillerne viser seg fram på en god måte i helgen.

Troppen som reiser til Elverum er som følger:
- Maris Eltermanis
- Daniel Rojas
- Mats Frede Hansen
- Håvard Nome
- Andreas Fossmo
- Runar Overvik
- Aleksander Bjørnvåg
- Kyle Spence
- Brage Pedersen
- Felix Jacobsen
- Vebjørn Skorpen
- Gustav Severinsen
- Hikmat Nazari
- Dag Andreas Balto
- Guyon Philips

Kampen kan følges via iFinnmark, og avspark er søndag kl 11:00. Heia Alta!