Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Sein scoring avgjorde

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 25.03.19 11:55

Endelig var det duket for en hjemmekamp i Finnmarkshallen igjen, og med en tøff motstander på andre banehalvdel var det en perfekt test for å se hvor langt vi har kommet i vårt arbeid med å utvikle spillet. 

Det ble en kamp uten de alt for store sjansene, der TUIL innledet kampen best. Ca midtveis 1.omgang  begynte vi å ta mer kontroll på oppgjøret og med en svært opplagt Gustav Severinsen på midtbanen fikk vi satt opp flere kontrollerte angrep. Det var gledelig, også skulle vi gjerne skapt enda flere sjanser når vi først ankommer siste tredjedel. 

2. omgangen ble innledet på samme måte som 1. omgangen sluttet. Vi hadde ballen mye, og den første store sjansen kom da Mats Frede Hansen slo en nydelig pasning til Dag Andreas Balto som chippet ballen over en utrusende keeper. Dessverre havnet ballen like over tverrligeren. TUIL jobbet seg gradvis inn i kampen, og fikk til slutt kampens eneste mål etter en retur fra kort hold. 

Vi klarte aldri helt å få satt nu ordentlig sluttspurt, men får noen halvsjanser her og der som med litt mer sting kunne blitt omsatt til mål. Likevel - vi ser fremgang i mye av det som har vært jobbet hardt med i vinter. Vi ser mulighetene i at det fortsatt er noen gode treningsuker fremfor oss, og en spennende test mot divisjonskollega Elverum til helgen. 

Hele troppen ble brukt i lørdagens kamp, også hører det med til historien at Christian Reginiussen måtte gi seg tidlig på grunn av et vondt ribbein. Dag Andreas gjorde en flott figur og fikk viktig kamptrening etter at han kom inn for Reg. 

Til slutt ønsker vi å takke alle som backet opp guttene, og ikke minst støttet aksjonen Krafttak mot Kreft. Det varmer! #stolthetlengstnord!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv