Simon Laugsand ute til september

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 21.03.19 11:14

Simon skulle i utgangspunktet slutte seg til laget og være med som normalt med laget og delta i spill for første gang på hjemmebane i lørdagens kampt mot TUIL. Dessverre var uhellet ute når han i starten av forrige uke da han pådro seg en avrivning av en sene som fester brystmusklaturen til overarmen. Den eneste muligheten for å bli 100% er operasjon, noe som ble gjennomført tidlig denne uken.. Nå skal Simon gjennom et tre-stegs opptreningsprogram som trolig vil holde han borte fra full aktivitet frem til september.

Simon selv er veldig lei seg og hadde gledet seg  til en spennende sesong i Alta IF-trøya.  Vi føler med han ønsker han masse lykke til i opptreningen, og gleder oss til han er på plass i Alta seinere i sesongen. Han har allerede visst oss at han som spiller og som type passer oss helt utmerket både på og utenfor banen. Dessverre blir det nå fortsatt en stund til han får visst seg frem for hjemmepublikumet, men den som venter på noe godt....:)

Vi sender en god klem til Simon, og lover at vi skal gjøre vårt beste uten han.