damelaget

Damelaget i fin utvikling

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 18.03.19 08:58

Vidar Lillegård og det unge damelaget jobber svært godt med å utvikle seg både kollektivt og individuelt. I helgens kamp mot Tverrelvdalen ledet laget 4-2. Trener Lillegård fokuserer på alt det positive og kom med følgende melding om kampen:

Jeg ser det positive selv om vi mistet litt struktur i slutten av andre. I store deler dominerte vi spillemessig. Spilte oss ut, fikk brukt kantene og hadde mange fine angrep. Ekstra skryt går til Tuva Mikalsen for debut på senior!

Målene ble scoret av Alexandra Martnes, Pat Simonsen, Anne Cecilie M. Olsen og Julia Jonas Andersen.

Til helga spiller laget kvalik til cupen, og kampoppsettet ser slik ut:

Vi ønsker masse lykke til, og heier på dere:) #viskaperheltene