Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
aldersbestemt

Fin helg for G2004

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 13.03.19 08:54

Forrige helg var Alta IF flott representert under G-Hagen Cup i Hammerfest. Vi fikk en prat med trener Carsten Rollan som kunne fortelle om en fin helg, både sportslig og sosial:

Kampoppsettet var slik at vi møtte alle andre lag i G15 i innledende runde. Det var veldig bra å få 6 kamper innledende. Prestasjonsmessig svingte det en del for oss, noe som ga tre seire og tre tap og tredjeplass på tabellen. Tapene var alle hårfine med et mål mot gode HIF/ Stein-lag. Litt mer stang inn så kunne det fort vært motsatte resultater i disse kampene. Det var ikke lagt opp til semifinaler, så vi spilte bronsefinale søndag formiddag mot Nordlys som ble nr 4 på tabellen. I bronsefinalen leverte vi en solid prestasjon og vant klart 6-1. Alt i alt er både spillere og trenere godt fornøyd med helga; sportslig relativt bra og sosialt og trivselsmessig må det fremheves at dette er greie gutter og fine AIF- representanter, avslutter Rolland. 

Vi takker Hif/Stein for et flott arrangement, og gratulerer også våre gutter og trenerteam med flott innsats. #viskaperheltene

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv