Emmanuel David sikret et poeng

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 09.09.07 20:39

En god 1.omgang og en middelmådig 2.omgang var nok til uavgjort i toppkampen mot Mjøndalen.

I toppkampen på Nedre Eiker Stadion viste Alta spillemessig framgang fra de siste kampene, men fremdeles har våres gutta mye å gå på. Med det som utgangspunkt er uavgjort på bortebane et godt resultat.

Etter 1-1 til pause, hvor Alta var det førende laget, måtte det igjen et mål i sluttminuttene til for å sikre poeng. Emmanuel David ble dagens spiller for bortelaget med sine to mål.

I toppen av tabellen er det jevnere enn noensinne. Fire lag befinner seg innenfor 1 poeng i tillegg til at gårsdagens motstander Mjøndalen ligger kun tre poeng bak ledende Drøbak/Frogn og Alta.

Kommende lørdag kommer Tromsø-laget Skarp på besøk. Etter en skuffende svak sesong er Skarp nå inne i sin beste periode for året. Laget er plutselig med i kampen om å berge plassen i 2.divisjon og vil helt sikkert gå til kampen mot Alta med dødsforakt.

Kampfakta

Mjøndalen - Alta IF    2 - 2  ( 1-1 )

0-1 Emmanuel David (27)

1-1 Glenn Hilleren (32)