Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

TIL og TUIL på helgemenyen

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 14.02.19 10:29

TIL og TUIL på helgemenyen

Fredag morgen setter vi oss i bussen til Tromsø med klare intensjoner om å løfte prestasjonene fra forrige helg. Det bør vi også med tanke på motstandere som venter der nede. Gledelig er det at spillere som har vært plaget med sykdom har trent for fullt denne uka, og at vi har en større stall og velge fra denne gang. Det er vi glade for, både med tanke på at flere trenger å komme i gang med spill på stor bane, men også for å justere belastningen på enkelte som fortsatt har litt å gå på med treningsgrunnlaget etter sykdom og skader. 

Fredag ettermiddag kl 17:00 dundrer vi på mot TIL, og vi kommer fortsatt til å jobbe knallhardt for å utvikle vårt eget spill, både offensivt og defensivt. Vi har alle intensjoner om å angripe så ofte som mulig, men samtidig også vært på vakt hele veien mot et godt spillende TIL-lag som har fått en god start på sin oppkjøring inn mot Eliteseriestarten. Kampen kan du følge via Altaposten.no som streamer oppgjøret. 

Lørdag blir det analysearbeid og evaluering av kampen, før vi kjører restutisjon og lader batteriene igjen før søndagens oppgjør mot TUIL. Den spilles kl 13:00, og også den kampen vil streames på Altaposten.no. Tromsdalen har vi møtt mange ganger de siste årene, men som har vært gjennom store endringer i løpet av vinteren. Vi forventer også her en steintøff kamp, men det inspirerer oss bare enda mer til å vise oss frem fra vår beste side. 

Troppen som reiser: 

Maris, Runar, Mats, Andreas vdS, Øyvind, Aleksander, Hikmat, Håvard, Felix, Christian, Marco, Vebjørn, Magnus, Brage, Kyle, Aleksander K, Peter. I tillegg vil Dag Andreas og Thomas være med å følge laget. 

I støtteapparatet reiser Bryant, Andreas, Aleksander og Rune. 

Lets get this show on the road! Heia Alta!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv