Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

André er vår nye kontorleder/arrangementssjef!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF     Dato: 01.02.19 08:48

André Drogset Dønjar på plass i Alta IF

Etter at Petter Oseberg takket for seg gikk klubben i gang med jakten på hans erstatter, og nå har vi funnet vår mann som skal lede Altaturneringen i fotball i årene som kommer. André Drogset Dønjar er 24 år og kommer fra Steinkjer. Han har selv spilt fotball, men trappet ned fotballsatsingen som 19-åring. Som trønder er han selvfølgelig en svoren RBK-supporter, mens i England er det Arsenal som gjelder. 

André har bachelor i sports management fra høgskolen i Molde, der 6 måneder av studiet ble gjennomført ved James Cook university i Australia. Etter bachelor gikk André videre til masternivå og tok denne i England ved Bournemouth university. I tillegg har han master i Marketing Management, der han besøkte Mumbay og fulgte klubben tett i en måned, da med fokus på hvordan klubben markedsførte seg selv med mål om å øke fanbasen sin. 

-Jeg gleder meg til å få brukt all erfaring og kompetanse jeg har opparbeidet meg gjennom utdanningen. Fått et bra inntrykk av "teamet" i administrasjonen og ser frem til å komme i gang med jobben med å videreutvikle våre arrangement. Heia Alta!

Vi ønsker André hjertelig velkommen til klubben vår, og ser frem til å arbeide sammen med han :) 

NB: Fikk du med deg at Torgeir Ekeland også blir med i staben? Den saken finner du her. 

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv