Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Velkommen om bord, Torgeir!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF     Dato: 31.01.19 16:58

Velkommen ombord, Torgeir!

Torgeir Ekeland er et kjent ansikt for de aller fleste i Alta med sitt herlige engasjement for kulturlivet i byen. Han har jobbet i musikkbransjen og med ulike arrangment i en årrekke, gjennom blant annet kultfestivalen Aronnesrocken og studenthuset City Scene. Torgeir skal naturligvis fortsatt ha en sentral rolle i Aronnesrocken i fremtiden, men vi er svært glad for at han nå med sin kompetanse, kreativitet og efaring med utvikling og gjennomføring av arrangementer blir en del av vår administrasjon.

Torgeir skal bistå klubbens nye kontorleder/ arrangmenetssjef André Drogset Dønjar i arbeidet med å videreutvikle Alta IFs arrangement. Drogset Dønjar lover vi forøvrig en nærmere beskrivelse av i morgen fredag. 

Hovedpersonen sier følgende:

- Jeg har fått være med i en strategiprosess i Alta IF og er blitt veldig inspirert og motivert til å være med å bidra til å løfte fotballens arrangementer. Jeg liker å jobbe kreativt og utvikle ting, og det vil jeg få i min nye rolle i klubben. I bunn og grunn er idrett også en underholdningsbransje, og med min utdannelse og erfaring ønsker jeg å skape gode opplevelser for våre besøkende på tribunen, på samme måte som besøkende på Aronnesrocken eller i kultursalen. Jeg brenner for lokal stolthet, og elsker å skape gode opplevelser for andre. Hvilken arena er bedre enn å bidra til dette sammen med Alta IF? Jeg har fått lov til å leve av min hobby i 10 år, og når jeg ønsker å "flykte" fra jobb, så har fotball vært min store interesse. Alta IF har jeg fulgt tett, spesielt de siste årene, og jeg har hatt stor glede av å diskutere fotball med Jens Nilsen, og er også inspirert av hans engasjement og alt han har gjort for klubben.

Vi ønsker Torgeir hjertelig velkommen ombord, og gleder oss voldsomt til å starte opp med arbeidet allerede til uken. Heia Alta!

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv