Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Forlenger samarbeidsavtalen

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Lasse Sørnes     Dato: 18.01.19 10:35

Bjørn Tore Hagberg og undertegnede tøffer seg for fotograf Lasse Sørnes, noe vi gjorde ganske godt. 
 

Forlenger samarbeidsavtalen

Med 50.000 brukere, og i stadig utvikling flytter SmartDok snart inn i nye lokaler. Med en herlig offensiv innstilling og tøffe ambisjoner har utviklingen vært formiddabel de siste årene. SmartDok er pionerer i digitaliseringen av bygg- og anleggsbransjen, og slik blir naturligvis lagt merke til. I 2018 kom Visma på banen å ble majoritetsaksjonær. 

Slik kommenterte CEO Hagberg oppkjøpet:

SmartDok vil fortsatt være SmartDok, samme navn, samme org.nr. og ikke minst samme dedikerte ansatte, men med en stor aktør i ryggen som gjør at vi står ennå sterkere enn tidligere.

Vi vil fortsatt utvikle og supportere SmartDok fra vårt hovedkontor i Alta, hvor også ledelsen sitter. Vi ønsker å videreutvikle både produkt og organisasjon, samt ta nye markeder. Visma er i denne sammenhengen en perfekt match for oss. Vi vil få et økt fokus på å lage integrasjoner mot Visma sine systemer, men dette utelukker ikke andre systemer. Vi vil fortsette å samarbeide med de systemer og de leverandører våre kundene bruker.

--

På samme måte som SmartDok ønsker også vi å ta nye steg - altså en perfekt match i jakten på det totale verdensherredømme. Vi er stolt og takknemlig for tilliten de viser oss gjennom en ny avtale, og det betyr at logoen fortsatt vil være synlig på herrelagets reisebekledning og til sesongstart vil også logoen være godt synlig i Finnmarkshallen. 

Vil du lese mer om Smartdok? Besøk smartdok.no

Sammen skaper vi #stolthetlengstnord!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv