Thomas og Aleksander snart i full trening

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 17.01.19 09:09

Thomas Johnsen kom til Alta IF i januar 2018, men var svært uheldig å pådro seg en korsbåndskade ellerede den første måneden av oppkjøringen. Nå er han på gang igjen, og satser på å være i gang med tilnærming til fotballspill tidlig i februrar. Thomas har vist en utrolig beslutsomhet for å komme tilbake igjen, og vi gleder oss til å se han ikle seg drakta. En spiller med gode holdninger, hardtarbeidene og med en herlig trøkk i spillet sitt.

En annen som har vært skadeplaget en periode er Aleksander Bjørnvåg. Forsvarsspilleren fra Rygge innledet sesongen 2018 råsterkt, men da skadeprobleme tårnet seg opp ble det dessverre bråstopp og meniskoperasjon. Aleksander er som Thomas, en særdeles holdningssterk spiller som bare blir bedre og bedre.

Vi heier på dere, og gleder oss til å se dere i aksjon igjen!