Masternes Gjenvinning AS er med!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Masternes Gjenvinning AS     Dato: 11.01.19 09:12

Masternes Gjenvinning AS er med!

Fredag ble en forlenget samarbeidsavtale undertegnet som betyr at Masternes fortsetter som en solid samarbeidspartner for Alta IF Fotball. Det er slik at MG er den eneste renovasjonsaktøren som dekker hele Finnmark. På veien gjennom fylket ønsker MG å bidra til levende lokalsamfunn ved å bidra inn mot idrettslag, kultur eller andre aktiviteter.

Vil du lese mer om Masternes sitt samfunnsengasjement? Se hele oversikten ved å klikke deg inn på linken under. På hjemmesiden finner du også utfyllende informasjon om tjenester og tilbud som vår samarbeidspartner kan tilby. Hjemmeside Masternes Gjenvinning AS.

For oss betyr det ekstremt mye at lokale og regionale bedrifter ønsker å være med på laget i jakten på nye stolte øyeblikk her lengst nord. Sesongen 2019 blir uhyre spennende med et nytt trenerteam og en sulten spillerstall som er motivert til å ta nye steg sportslige steg.

Markedssjef Tron Møller Natland kommenterer avtalen slik:

«Vi i Masternes Gjenvinning AS går nå inn i vår 8. sesong  som en av Alta IF Fotballs største samarbeidspartnere. Vi ser på dette som et svært fruktbart samarbeid med Finnmarks fotballflaggskip, og gleder oss naturligvis voldsomt også til årets sesong. Det er spennende prosesser i gang i klubben, og vi ønsker å bidra til å løfte klubben til nye høyder. Vi ønsker Alta IF lykke til med sesongen 2019, både for aldersbestemt, på seniornivå og ikke minst Altaturneringen!»

Dette betyr blant annet at Masternes fortsetter med logoen på trøya til herrelaget. På bildet ser du vår midtbanediamant Marco Mauno, som er svært fornøyd med at avtalen er på plass. Vi takker så mye for tilliten - sammen skaper vi stolthet lengst nord!