Brage Berg Pedersen til Alta IF

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: iTromsø     Dato: 10.01.19 13:10

Brage Berg Pedersen slutter seg til A-laget allerede torsdag, og kommer på lån fra Tromsø Idrettslag som nettopp har skrevet ny kontrakt med unggutten. Brage har til tross for sin unge alder opplevd hvordan det er å være spiller i det store utlandet gjennom sin tid i Genoa.

19 åringen er på plass i Alta IF allerede i dag, og vil trene med laget torsdag. Brage er en offensiv spiller som kan bekle spiss- og kantrollen. Bryant Lazaro kjenner Brage godt fra sin tid i Tromsø og har følgende å si om nysigneringen:

"We are happy that a player of Brage's talent has chosen to continue his career in Alta IF. He is a tenacious, attacking player who can play as a striker or winger and I am certain our supporter's will enjoy watching him play."

Velkommen til Alta, Brage!