Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Andreas legger opp - blir assistenttrener

Skrevet av: Aleksander Johansen         Dato: 19.12.18 12:36

Andreas kom til Alta IF vinteren 2013 og fikk tidlig tilliten som kaptein for laget av daværende hovedtrener Rune Repvik. Det første året ble en fantastisk reise med opprykk på første forsøk, og debut i 1. divisjon våren 2014. Det samme året ble Andreas rammet av en alvolig lyskeskade som satte han ut av spill bort i mot hele 2015 sesongen og deler av 2016, men de to siste årene har han vært skadefri og tatt steget frem i banen og figurert mye som midtbanespiller.  

Det har vært en et privilegum å få spille for Alta IF over så mange år. Det er litt vanskelig å sette ord på hvor mye det har betydd for meg. Fantastiske opplevelser, gode lagkamerater, dyktige trenere og ikke minst supportere som har bidratt til en veldig minnerik tid i mitt liv. At jeg nå velger å legge opp kjennes naturligvis litt vemodig, fordi jeg har alltid likt å konkurrere og kjenne på spenningen det gir meg, og ikke minst stå siden om side med guttene i kamp og trening. samtidig så er jeg veldig nysgjerrig på treneryrket og når muligheten nå dukket opp så følte jeg at tidspunktet var riktig. Jeg gleder meg veldig til 2019 sesongen og ser frem til et fruktbart og godt samarbeid med Bryant og spillergruppa. Jeg skal gjøre mitt aller aller beste, sier Andreas. 

Rune Berger sier følgende: Vi har diskutert denne løsningen lenge, allerede før Bård Flovik ga seg. Andreas er en god kandidat, og selv om de fleste kjenner han som spiller, så har han med seg erfaring fra treneryrket i aldersbestemt og damelaget vårt, i tillegg til at han har kommet et stykke på vei i trenerutdanningen. Med ny hovedtrener på plass tror vi at det er en meget god løsning med Andreas som kjenner spillergruppa, klubben, byen og samarbeidspartnere godt. Vi mener og trur at han kan bidra godt som assistenttrener. Det er et ung trenerteam, vi ser på det som positivt. Vi ser mange plasser som har både unge hovedtrenere og unge trenerteam. Vi tror det gir oss mye, et trenerteam som går inn med stor vilje og entusiasme.

LIVE-intervju på Facebook finner du her. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv