Tusen takk for innsatsen Petter!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 10.12.18 14:19

Petter Oseberg er inne i sin siste uke hos oss i Alta IF - en kollega som vi har satt stor pris på, og som vi kommer til å savne. Nå venter et nytt kapittel i hjembyen Ålesund der han skal være daglig leder i Blindheim IL. Petter kom til klubben i mars 2015 som nyutdannet med bachelor i Sport Management ved Høgskolen i Molde, og deretter mastergrad i Sport Management ved Coventry University. For undertegnede har det vært et privilegium å ha en slik kollega i en spennende, variert, men også til tider krevende og hektisk hverdag. Uttallige timer i Finnmarkshallen og på idrettsparken er lagt ned for at fotballglade spillere, trenere og foresatte skal få en så fin opplevelse som mulig - en jobb Petter har gjort på en solid måte. Jeg ønsker "Pete" masse lykke til i Blindheim, og jeg er 110% sikker på at det blir suksess!

Aleksander Johansen:

«Petter har vært en kjemperessurs for Alta IF gjennom de årene han har vært i klubben. Han har vært en fantastisk fagmann, men ikke minst en dedikert Alta IF’er. Hvis jeg har kjørt forbi Idrettsparken en sen kveld så har det ikke vært unaturlig å se ett lys på kontoret og hans Toyota Yaris stående på utsiden. Petter har rett og slett vært en ildsjel i sin jobb den tiden han har vært her, og det har nok ikke vært like lett for mange å se den fantastiske innsatsen han har lagt ned. At han nå flytter for å bli daglig leder i Blindheim IL er utrolig fortjent og ett signal på at hans gode jobb har ført han ett steg videre i karrieren. Petter er en utrolig hyggelig og jovial gutt som er blitt en favoritt blant alle i administrasjonen og vi har enda til gode å møte Petter i dårlig humør.»

Styreleder Tron Natland:

«Petter ble hentet til Alta IF – ung, urutinert og nyutdannet – i sterk konkurranse med mer meritterte søkere. Den unge sunnmøringen gjorde et godt inntrykk i jobbintervjuet, og med fasit i hånd kan man trygt si at klubben gjorde et scoop på overgangsmarkedet. Fra dag 1 til i dag har Petter vist en enorm arbeidsvilje og -kapasitet, og har tidvis nærmest bodd på brakka. Som styreleder innrømmer jeg gjerne at jeg har vært bekymret for at han skulle brenne alt kruttet, men det har samtidig virket som han har trivdes med å ta i et tak. Det er ikke ofte man kommer over ansatte som viser en slik dedikasjon til arbeidet, og det har vært en stor glede å både jobbe med og være leder for Petter. Jeg føler meg trygg på at hans nye arbeidsgiver har gjort en knallgod signering, og vi i Alta IF ønsker å rette en stor takk til Petter for den jobben han har gjort.»

Masse lykke til i ny jobb Petter, vi kommer til å savne deg og ditt gode humør her på idrettsparken!

TVNord intervjuet Petter etter at nyheten sprakk tidligere i høst. Det kan du se her.

Lag S P
1 Raufoss 26 53