Bård Flovik gir seg i Alta IF

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 10.11.18 19:30

Bård Flovik gir seg i Alta IF Fotball

Lørdag formiddag informerte Bård Flovik Alta IF at han gir seg som trener i klubben.  Spillergruppen ble informert om dette i garderoben etter showkampen mot Team Finnmark, som forøvrig ble vunnet 8-0 lørdags ettermiddag. Herrelaget tar nå et par ukers ferie, før gruppa samles til to uker trening i desember. Hit kommer også Bård som da vil ha sine siste uker på kontoret før han flytter hjem permanent.

Flovik sier følgende:

Jeg savner familien, jeg savner Tromsø, og kjenner at jeg utenfor banen i Alta ikke har funnet meg helt til rette. Laget og spillerne er ei fantastisk gruppe, har bare godt å si om de, men kjenner at jeg vil prioritere annerledes i året som kommer, deriblant gå inn i en ny spennende jobb utenfor fotballen. Jeg har som sagt bare godt å si om om laget og de fantastiske øyeblikkene vi samme han skapt gjennom året. Minner er skapt for all fremtid, og det samme med alle bekjentskapene som er opprettet. Blitt glad i laget og folkene rundt. Vil savne alle sammen, veldig!

Rune Berger:

Dette kom overraskende og brått på, men slik er fotballen. Samarbeidet med Bård har vært meget bra, og vi ønsker å si tusen hjertelig takk for jobben han har gjort siden han kom hit. En flott kollega og fagmann som har bidratt på en meget god måte for Alta IF. Vi vil så raskt som mulig starte en prosess for å få på plass en ny hovedtrener til sesongen 2019.

Undertegnede vil også, på vegne av spillergruppa takke Bård for et spennende, og ikke minst lærerikt år, og ønsker han masse lykke til i fremtiden.

Lag S P
1 Raufoss 26 53