Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

En herlig kveld i BUL-hallen

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Steffensen / Altaposten.     Dato: 08.11.18 10:38

Bossekop vant showkampen

Det har blitt en flott årlig tradisjon at våre fotballgutter og Bossekop sine håndballdamer møtes til showkamp i BUL-hallen. Arrangementet byr på mye latter og god stemning, der målet er å skape et fint bidrag til et godt formål. I år genererte arrangementet 8000,- til barnekreftforeningen, og det føles alltid godt at vi kan bidra til å støtte et godt formål. 

Ute på banen er det naturligvis stor prestisje, og de siste årene har fotballguttene vunnet kampene til slutt. I år hadde BUL-damene skumle intesjoner fra start og selv om kampen var relativt jevnspilt, var det til slutt damene som kunne strekke hendene i været for seier med sifrene 30-29. Helt fortjent seier! Altaguttene hadde egentlig nok med å telle skritt, behandle håndballen med mye klister - i hele tatt det meste av utfordringer som dukket opp. Heldigvis har vi noen spillere med erfaring fra håndballen som kunne dra litt lasset når det "stormet" som værst. Spesielt artig var det kanskje å se Peter Aas og Juan Manuel Cordero som definitivt ikke har mange minutter erfaring fra håndball tidligere :)

Vi takker Bossekop for et herlig arrangement, og gleder oss til revansje neste år! 

MERK: Til helgen arrangerer vi vår egen showkamp mot Team Finnmark, der overskuddet går til Kreftforeningen. Avspark er kl 16:00 på lørdag i Finnmarkshallen:)

Altaposten

8000,- til barnekreftforeningen.

BUL-damene vant prestisjefighten. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv