Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Kapteinen signerer!

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 07.11.18 11:57

Kapteinen er med videre

Mats Frede Hansen og Alta IF er kommet til enighet om kontraktsforlengelse ut sesongen 2019. Kapteinen, som i 2018 ble stemt frem som spillernes spiller og fikk flest stjerner i Altapostens 3-2-1 kom til klubben før 2013-sesongen, og har siden dag én levert på høyt nivå, uansett divisjonstatus. I 2017 ble ble han også tildelt kapteinsbindet, en rolle han har løst på utmerket måte. Vi er veldig glad for at vi nå kan si at Mats Frede blir med videre inn i en ny spennende sesong. 

Hovedpersonen sier følgende:

Det har vært et spennende og lærerrikt år med Bård som trener og jeg har lyst til å være med å bygge videre på det som vi har begynt på. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og ser frem til en ny sesong i Alta IF. 

Og trener Bård Flovik sier følgende:

Vi er veldig glade for at Mats Frede er med videre. Han er en lederskikkelse med gode standarer både på og utenfor banen, som alltid går den ekstra meteren for laget og klubben. Jeg vet at Mats Frede har presetert jevnt godt over flere år, og jeg mener at han har tatt ytterligere steg siden oppstarten i vinter. Han blir utvilsomt en viktig brikke også i fremtiden. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv